Ugostiteljska i plinska oprema

Plinski roštilji

Plinski roštilji

NAPOMENA: Za sve navedene proizvode postoji mogućnost dostave putem HP Expressa unutar Hrvatske!

Plinski roštilj AR-40

Plinski roštilj za domaćinstvo i manje ugostiteljske objekte. Kućište je od inox lima, roštilj ploča je lijevana s površinskom zaštitom od emajla. Odvod za masnoću u spremnik koji se nalazi ispod roštilj ploče. Plinski plamenik snage 4.5 kw. s termozaštitom.

Plinski roštilj AR-50

Plinski roštilj za domaćinstvo i manje ugostiteljske objekte. Kućište je od inox lima,a roštilj ploča je od visokotemperaturnog čelika sa zavarenom bočnom zaštitom, te kanalom na ploči sa odvodnom cijevi u ladicu za masnoću.

Plinski roštilj AR-70

Plinski roštilj AR 70 namijenjen je za korištenje u domaćinstvu i u ugostiteljskim objektima. Kućište roštilja izrađeno je od inox lima, roštilj ploča je od visokotemperaturnog čelika, crna glatka, s zavarenom rubnom zaštitom te sabirnim kanalom za ulje, s odvodom u ladicu.

Plinski roštilj AR-80

Plinski roštilj AR 80 namijenjen je za pripremu hrane u ugostiteljskim objektima. Izrađen je od inoxa AISI 304, sa crnom roštilj pločom - visokotemperaturni čelik glatke površine, debljine 10.0 mm.

Plinski roštilj AR-100

Plinski roštilj AR 100 namijenjen je za pripremu hrane u ugostiteljskim objektima. Izrađen je od inoxa AISI 304, sa crnom roštilj pločom - visokotemperaturni čelik glatke površine, debljine 10.0 mm.